Takläggning

MRA Byggs medarbetare är erfarna inom både byte och renovering av olika tak vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett om du behöver hjälp med ett plåt-, tegel- eller shingeltak. Vi utför allt från små fastighetsarbeten till stora, vilket har breddat vårt kunskapsområde inom takläggning och takrenovering. Självklart erbjuder vi även en kostnadsfri konsultation för att du som kund ska känna dig trygg genom hela byggnadsprocessen.

Takläggning

MRA Bygg är en erfaren Takläggare verksam i Piteå, Luleå,  Boden och Älvsbyn med omnejd. Kontakta oss för en gratis offert!

Eller ring oss på           070 6770978

Efter genomförd konsultation och rådgivning hjälper vi dig med inköp av nödvändigt material enligt överenskommelse för att processen ska bli så effektiv som möjligt. Våra medarbetare på MRA Bygg byter och renoverar tak i enlighet med gällande bestämmelser vilket medför ett kvalitetssäkrat arbete. God kommunikation med dig under arbetets gång är viktigt för oss för att kunna uppnå bästa resultat. Kontakta oss på MRA Bygg om du behöver hjälp med ett takbyte i Luleå, Piteå, Boden eller Älvsbyn med omnejd.

ADRESS

MRA BYGG AB
Selholmsvägen 4
942 33 Älvsbyn